Akçakoca güneşin tadı sahilde çıktı "Akçakoca Haber" Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2022 - 12:03, Güncelleme: 25.10.2022 - 12:03
 

Akçakoca güneşin tadı sahilde çıktı "Akçakoca Haber" Düzce Hür Haber

Karadeniz’de güneşin tadı sahilde çıktı
Düzce’nin Akçakoca İlçesi’nde yazdan kalma günlerin tadını çıkartmak isteyen vatandaşlar Karadeniz sahiline akın etti. Bazı vatandaşlar güneşin tadını balık tutarak geçirirken bazı vatandaşlar ise sahilde oturmayı tercih etti.Düzce’nin Karadeniz’e açılan kapısı Akçakoca ilçesinde yazdan kalma günler yaşanırken, güneşin tadını çıkartmak isteyen vatandaşlar ise sahile akın etti. Kış mevsimine girilirken güneşin tadını çıkartmak isteyen birçok vatandaş Akçakoca sahiline akın etti. Balık tutkunları oltalarını Karadeniz’e rastgele diyerek atarken bazı vatandaşlar ise arkadaşlarıyla güneşin tadını deniz kenarında sohbet ederek geçirdi.Akçakocalılar ve deniz sevdalıları gün boyu Karadeniz sahillerinde güneşi doyasıya yaşadı.
Karadeniz’de güneşin tadı sahilde çıktı

Düzce’nin Akçakoca İlçesi’nde yazdan kalma günlerin tadını çıkartmak isteyen vatandaşlar Karadeniz sahiline akın etti. Bazı vatandaşlar güneşin tadını balık tutarak geçirirken bazı vatandaşlar ise sahilde oturmayı tercih etti.Düzce’nin Karadeniz’e açılan kapısı Akçakoca ilçesinde yazdan kalma günler yaşanırken, güneşin tadını çıkartmak isteyen vatandaşlar ise sahile akın etti.

Kış mevsimine girilirken güneşin tadını çıkartmak isteyen birçok vatandaş Akçakoca sahiline akın etti. Balık tutkunları oltalarını Karadeniz’e rastgele diyerek atarken bazı vatandaşlar ise arkadaşlarıyla güneşin tadını deniz kenarında sohbet ederek geçirdi.Akçakocalılar ve deniz sevdalıları gün boyu Karadeniz sahillerinde güneşi doyasıya yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.