**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Akçakoca'da Sahte yeme martı yakalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2022 - 18:38, Güncelleme: 24.04.2022 - 18:38
 

Akçakoca'da Sahte yeme martı yakalandı

Akçakoca'da Sahte yeme martı yakalandı
Düzce’nin Akçakoca ilçesinde sahte balık yemine yakalanan martıyı sahilde iftar yapan infaz koruma memurları kurtardı. Kanadı ve bacağı misinaya dolanan martı, tekrar özgürlüğüne kavuştu. Akçakoca ilçesinde denizdeki sahte yeme aldanan martı, hamle yapınca kancaya takıldı. Martının kanadı ve bacağı misinaya dolanınca, iftar için Çayağzı sahilinde bulunan infaz koruma memurları harekete geçti. Martıyı deniz üzerinden alan memurlar, sahte balık yeminden de kurtararak sahile çıkarttı. İnfaz ve koruma memurları durumu belediyenin veteriner işlerine bildirdi. Yaralı martı veteriner hekimlere teslim edildi.
Akçakoca'da Sahte yeme martı yakalandı

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde sahte balık yemine yakalanan martıyı sahilde iftar yapan infaz koruma memurları kurtardı. Kanadı ve bacağı misinaya dolanan martı, tekrar özgürlüğüne kavuştu.

Akçakoca ilçesinde denizdeki sahte yeme aldanan martı, hamle yapınca kancaya takıldı. Martının kanadı ve bacağı misinaya dolanınca, iftar için Çayağzı sahilinde bulunan infaz koruma memurları harekete geçti. Martıyı deniz üzerinden alan memurlar, sahte balık yeminden de kurtararak sahile çıkarttı. İnfaz ve koruma memurları durumu belediyenin veteriner işlerine bildirdi.
Yaralı martı veteriner hekimlere teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.