Akçakoca'da plajlar yaz sezonuna hazırlanıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2020 - 13:17, Güncelleme: 09.06.2020 - 13:17
 

Akçakoca'da plajlar yaz sezonuna hazırlanıyor

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde belediye ekipleri, plajları yaz sezona hazırlıyor.
Düzce'nin Akçakoca ilçesinde belediye ekipleri, plajları yaz sezona hazırlıyor. Akçakoca Belediyesinden yapılan açıklamada, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yaz sezonu için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Açıklamada, Akçakoca Çuhallı'da bulunan mavi bayraklı 750 metre uzunluğundaki plajın yaz sezonu için hazırlandığı kaydedilerek, "Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz'ın talimatı ile Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından İl Özel İdareye ait iş makinesi Akçakoca'ya getirilerek plajın temizliği ve kumsal düzleştirilmesi yapıldı. Kış aylarında kumların dağ gibi büyümesi olması nedeniyle dozer tarafından düzeltilerek yaz sezonunda Akçakoca'ya gelecek yerli ve yabancı turistler için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor." ifadesi kullanıldı. Kaynak:
Düzce'nin Akçakoca ilçesinde belediye ekipleri, plajları yaz sezona hazırlıyor.

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde belediye ekipleri, plajları yaz sezona hazırlıyor.

Akçakoca Belediyesinden yapılan açıklamada, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yaz sezonu için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Açıklamada, Akçakoca Çuhallı'da bulunan mavi bayraklı 750 metre uzunluğundaki plajın yaz sezonu için hazırlandığı kaydedilerek, "Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz'ın talimatı ile Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından İl Özel İdareye ait iş makinesi Akçakoca'ya getirilerek plajın temizliği ve kumsal düzleştirilmesi yapıldı. Kış aylarında kumların dağ gibi büyümesi olması nedeniyle dozer tarafından düzeltilerek yaz sezonunda Akçakoca'ya gelecek yerli ve yabancı turistler için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor." ifadesi kullanıldı.

Kaynak:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.