**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Akçakoca’da ki yurtlarda ücretsiz konakladı. Akçakoca, Gündem Haberler Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2022 - 13:02, Güncelleme: 09.08.2022 - 13:02
 

Akçakoca’da ki yurtlarda ücretsiz konakladı. Akçakoca, Gündem Haberler Düzce Hür Haber

Akçakoca’da ki yurtlarda ücretsiz konakladı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın başlattığı proje ile birlikte çeşitli şehirlere seyahat eden gençler, bulundukları şehirde bakanlığa ait yurtlarda ücretsiz konaklayabilirken, Düzce’ye gelecek gençlerde Akçakoca’da ki yurtlarda ücretsiz konakladı.Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye’nin dört bir yanını gençlerin gezerek bilgi birikim toplamasının arttırılması için ülke genelinde ki tüm yurtları gençlere ücretsiz yapmıştı. Bu çerçevede Düzce’de de bazı yurtlar gençlere hizmet vermeye başladı. Bu durum sonrasında gençler Türkiye’nin çeşitli yerlerinden Seyahat Sever projesine katılmaya başladı. Düzce’nin turistik şehirlerinden birisi olan Akçakoca’yı tercih eden gençler, Akçakoca’da ki yurtlarda ücretsiz konaklayarak Akçakoca’nın turistik alanlarında incelemelerde bulunma fırsatı yakaladı.
Akçakoca’da ki yurtlarda ücretsiz konakladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın başlattığı proje ile birlikte çeşitli şehirlere seyahat eden gençler, bulundukları şehirde bakanlığa ait yurtlarda ücretsiz konaklayabilirken, Düzce’ye gelecek gençlerde Akçakoca’da ki yurtlarda ücretsiz konakladı.Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye’nin dört bir yanını gençlerin gezerek bilgi birikim toplamasının arttırılması için ülke genelinde ki tüm yurtları gençlere ücretsiz yapmıştı.

Bu çerçevede Düzce’de de bazı yurtlar gençlere hizmet vermeye başladı. Bu durum sonrasında gençler Türkiye’nin çeşitli yerlerinden Seyahat Sever projesine katılmaya başladı. Düzce’nin turistik şehirlerinden birisi olan Akçakoca’yı tercih eden gençler, Akçakoca’da ki yurtlarda ücretsiz konaklayarak Akçakoca’nın turistik alanlarında incelemelerde bulunma fırsatı yakaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.