Akçakoca'da arazi kavgası kanlı bitti Düzce, Son Dakika Haber Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2022 - 15:01, Güncelleme: 02.09.2022 - 15:40
 

Akçakoca'da arazi kavgası kanlı bitti Düzce, Son Dakika Haber Düzce Hür Haber

Arazi kavgası abi kardeşi ayırdı
Düzce’de fındık bahçesi için abi kardeş arasında çıkan kavgada abi hayatını kaybederken 1 kişi yaralandı.Akçakoca İlçesine bağlı Küpler Köyü’nde meydana gelen olayda, köyün ormanlık alanında bulunan fındık tarlası için abi Kadem Köseoğlu ile kardeş A. K. kavga etmeye başladı. Bu sırada Kadem Köseoğlu’nun eşi Hatice Köseoğlu’da kavga eden iki kardeşi ayırmak için hamle yaptı. Çıkan arbedede dengesini kaybeden Kadem Köseoğlu, düşerek başını taşa çarptı. Bu sırada kavgayı ayırmaya çalışan Hatice Köseoğlu ise yaralandı. Kavgayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalede Kadem Köseoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı Hatice Köseoğlu ise sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kadem Köseoğlu’nun cenazesi ise morga kaldırıldı.Jandarma ekipleri olaydan sonra kaçan şüpheli kardeş A. K.’nin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Arazi kavgası abi kardeşi ayırdı

Düzce’de fındık bahçesi için abi kardeş arasında çıkan kavgada abi hayatını kaybederken 1 kişi yaralandı.Akçakoca İlçesine bağlı Küpler Köyü’nde meydana gelen olayda, köyün ormanlık alanında bulunan fındık tarlası için abi Kadem Köseoğlu ile kardeş A. K. kavga etmeye başladı.

Bu sırada Kadem Köseoğlu’nun eşi Hatice Köseoğlu’da kavga eden iki kardeşi ayırmak için hamle yaptı. Çıkan arbedede dengesini kaybeden Kadem Köseoğlu, düşerek başını taşa çarptı. Bu sırada kavgayı ayırmaya çalışan Hatice Köseoğlu ise yaralandı.

Kavgayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalede Kadem Köseoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı Hatice Köseoğlu ise sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kadem Köseoğlu’nun cenazesi ise morga kaldırıldı.Jandarma ekipleri olaydan sonra kaçan şüpheli kardeş A. K.’nin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.