**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Afganistan’da polise saldırı: 12 ölü

Dünya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2017 - 14:25, Güncelleme: 10.05.2021 - 02:27
 

Afganistan’da polise saldırı: 12 ölü

Afganistan’daki bir polis eğitim merkezine yapılan bombalı ve silahlı saldırıda en az 12 kişi yaşamını yitirdi.
Afganistan'da Paktia Eyaleti’nin merkezi Gardez'deki bir polis eğitim merkezine yapılan bombalı ve silahlı saldırıda en az 12 kişi yaşamını yitirdi, 60 kişi de yaralandı. Yazılı açıklama yayımlayan Afganistan İçişleri Bakanlığı, en az 2 saldırganın öldürüldüğünü duyurdu. Reuters’a konuşan yetkililer, bölgenin polis şefinin de öldüğünü söyledi. Ancak bakanlık şefin sadece yaralandığını doğrulayabileceğini belirtti. Afganistan İçişleri Bakanı Wais Ahmad Barmak, "Önce bir intihar bombacısı patlayıcı yüklü bir aracı eğitim merkezi yakınında havaya uçurdu ve diğer silahlı saldırganlar için yol açtı" dedi. Saldırıyı Taliban üstlendi.  
Afganistan’daki bir polis eğitim merkezine yapılan bombalı ve silahlı saldırıda en az 12 kişi yaşamını yitirdi.

Afganistan'da Paktia Eyaleti’nin merkezi Gardez'deki bir polis eğitim merkezine yapılan bombalı ve silahlı saldırıda en az 12 kişi yaşamını yitirdi, 60 kişi de yaralandı. Yazılı açıklama yayımlayan Afganistan İçişleri Bakanlığı, en az 2 saldırganın öldürüldüğünü duyurdu.

Reuters’a konuşan yetkililer, bölgenin polis şefinin de öldüğünü söyledi. Ancak bakanlık şefin sadece yaralandığını doğrulayabileceğini belirtti.

Afganistan İçişleri Bakanı Wais Ahmad Barmak, "Önce bir intihar bombacısı patlayıcı yüklü bir aracı eğitim merkezi yakınında havaya uçurdu ve diğer silahlı saldırganlar için yol açtı" dedi.

Saldırıyı Taliban üstlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.