2022-KPSS Ortaöğretim Sınav sonuçları açıklandı! KPSS ortaöğretim sonuçları sorgulama ekranı ÖSYM girişi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2022 - 15:32, Güncelleme: 24.11.2022 - 15:32
 

2022-KPSS Ortaöğretim Sınav sonuçları açıklandı! KPSS ortaöğretim sonuçları sorgulama ekranı ÖSYM girişi

KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları açıklandı.
KPSS Ortaöğretim sınavı başvuruları 1 Eylül'de alınmaya başladı. 13 Eylül'e kadar süren KPSS Ortaöğretim sınavı 6 Kasım'da uygulandı. Bugün KPSS ortaöğretim sonuçları açıklandı.Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 6 Kasım'da gerçekleştirilen 2022-KPSS Ortaöğretim sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr adresinden açıkladı.ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 6 Kasım'da gerçekleştirilen KPSS Ortaöğretim değerlendirme işlemleri tamamlandı. Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilecekler. KPSS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇLARI KAÇ YIL GEÇERLİ?
KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları açıklandı.

KPSS Ortaöğretim sınavı başvuruları 1 Eylül'de alınmaya başladı. 13 Eylül'e kadar süren KPSS Ortaöğretim sınavı 6 Kasım'da uygulandı. Bugün KPSS ortaöğretim sonuçları açıklandı.Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 6 Kasım'da gerçekleştirilen 2022-KPSS Ortaöğretim sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr adresinden açıkladı.ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 6 Kasım'da gerçekleştirilen KPSS Ortaöğretim değerlendirme işlemleri tamamlandı.

Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilecekler.

KPSS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇLARI KAÇ YIL GEÇERLİ?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.