15 okulu eğitim öğretime hazır hale getirdiler Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2023 - 11:45, Güncelleme: 22.02.2023 - 11:45
 

15 okulu eğitim öğretime hazır hale getirdiler Düzce Haber

15 okulu eğitim öğretime hazır hale getirdiler
Milli Eğitim Bakanlığı Düzce Arama Kurtarma Birimi (MEB Düzce AKUB) Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve bölgede pek çok ili etkileyen deprem felaketlerinin ardından depremzedeler için seferber oldu.Düzce MEB AKUB ekibi, Pazarcık ilçesindeki depremin ardından AFAD ile koordineli bir şekilde enkaz kaldırma, arama kurtarma, çadır kurma, psikososyal destek ve sosyal yardım gibi görevleri özveriyle yerine getirdi.Depremzedelerin acılarını paylaşmak ve yardım elini uzatmak için teknik öğretmen ve personelden oluşan 16 kişilik ekip, deprem bölgesinde bir hafta kalarak yeniden yapılanma çalışmalarına destek oldu. Gaziantep İslahiye'de 15 okulun yapısal olmayan tüm elemanları teknik ekip tarafından onarılarak, eğitim öğretime hazır hale getirildi. Okulların kütüphaneleri, tüm mobilyaları, laboratuvarları, su tesisatları, asma tavanları gibi alanlarda depremin etkisi ile oluşmuş hasarlar Düzce MEB AKUB tarafından giderildi.
15 okulu eğitim öğretime hazır hale getirdiler

Milli Eğitim Bakanlığı Düzce Arama Kurtarma Birimi (MEB Düzce AKUB) Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve bölgede pek çok ili etkileyen deprem felaketlerinin ardından depremzedeler için seferber oldu.Düzce MEB AKUB ekibi, Pazarcık ilçesindeki depremin ardından AFAD ile koordineli bir şekilde enkaz kaldırma, arama kurtarma, çadır kurma, psikososyal destek ve sosyal yardım gibi görevleri özveriyle yerine getirdi.Depremzedelerin acılarını paylaşmak ve yardım elini uzatmak için teknik öğretmen ve personelden oluşan 16 kişilik ekip, deprem bölgesinde bir hafta kalarak yeniden yapılanma çalışmalarına destek oldu.

Gaziantep İslahiye'de 15 okulun yapısal olmayan tüm elemanları teknik ekip tarafından onarılarak, eğitim öğretime hazır hale getirildi. Okulların kütüphaneleri, tüm mobilyaları, laboratuvarları, su tesisatları, asma tavanları gibi alanlarda depremin etkisi ile oluşmuş hasarlar Düzce MEB AKUB tarafından giderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.